***Obalni hotel Leopold

A-9220 Velden am Wörthersee, Seecorso 18-24, Avstrija
Tel: +43 4274 2632
Fax: +43 4274 2269
E-Mail: office@strandhotel-leopold.at

Prosimo vas, da se z morebitnimi vprašanji in rezervacijami na nas obrnete v nemškem, angleškem, francoskem ali italijanskem jeziku

Koroška

Letovišče: Evropa, Avstrija, Koroška, Vrba ob Vrbskem jezeru
Lega: Naš hotel s komfortno opremljenimi sobami in hotelskimi apartmaji se nahaja sredi vrbskega zaliva, neposredno ob jezeru. Hotelsko kopališče s plažo za otroke ter bazenom za neplavalce in sončno teraso z ležalniki, sončniki in kabinami za preoblačenje ter jezersko restavracijo z vrtom ob vodi.
Sobe in apartmaji: Naše urejene in prijetne komfortne sobe in apartmaji z veličastnim razgledom na jezero in čudovito okolico so sodobno opremljeni, s kopalnimi kadmi ali tuš kabinami in stranišči, satelitsko televizijo, ogrevanjem in balkonom. V rastavraciji á-la-carte lahko izbirate med mednarodnimi jedmi in tradicionalnimi koroškimi specialitetami, okusnimi jedmi na žaru in odličnimi hladnimi in toplimi predjedmi.
Aktivnosti: Znano kopališče Vrba je oddaljeno le minuto hoda. Tam lahko uživate v svetovno poznanih kazinojih in nakupovanju v modernih butikih. Poleg številnih vodnih športov si lahko privoščite tudi polet z jadralnim padalom, se vključite v šolo smučanja na vodi ali izkoristite bližnja teniška igrišča in igrišča za golf.
Cene v EVRIH: Hotelske sobe ali apartmaji od € 45,00 do € 90,00 na osebo na dan.