***Strandhotel Leopold

A-9220 Velden am Wörthersee, Seecorso 18-24,
Tel: +43 4274 2632
Fax: +43 4274 2269
E-Mail: office@strandhotel-leopold.at

Förfrågningar endast på tyska, engelska, franska och italienska.

Kärnten

Semesterort: Europa, Österrike, Kärnten, Velden am Wörthersee
Läge: I mitten av Veldenbukten, precis vid vattnet, ligger vårt hotell med bekvämt inredda rum och apartments. Hotellet har ett eget strandbad, med barnstrand och avdelning för ickesimmare, och solterass med liggstolar, parasoll och privata omklädningsbås. Här ligger också en strandrestaurang med trädgård vid vattnet.
Hotellrum-Apartments: Våra vackra och trivsamma rum och apartments, med härlig utsikt över sjön och det praktfulla landskapet, är modernt utrustade med bad eller dusch/WC, telefon, satellit-tv, uppvärmning och balkong. I vår à la carte-restaurang kan ni välja mellan internationellt kök och äkta Kärntenspecialiteter. Läckra grillrätter och utmärkta kalla och varma bufféer fullbordar vårt kulinariska utbud.
Aktiviteter: På bara en minuts gångväg är man i centrum av vår välkända badort Velden. Roa er längs den trendiga bar- och restauranggatan "Fun-Meile" med sitt världsberömda casino och shoppa i de modernaste butikerna. Utöver alla möjligheter till vattensport erbjuds också skärmflygning och en vattenskidskola på Veldens strandbad, och det finns även tennis- och golfmöjligheter alldeles i närheten.
Priser i Euro: Hotellrum och apartments mellan €45,00 och €90,00 per person och dag.