***Strandhotel Leopold

A-9220 Velden am Wörthersee, Seecorso 18-24, Austria
Tel: +43 4274 2632
Fax: +43 4274 2269
E-Mail: office@strandhotel-leopold.at

Vă rugăm să ne transmiteţi solicitări doar în limbile germană, engleză, franceză sau italiană

Kärnten

Locul concediului: Europa, Austria, Kärnten, Velden am Wörthersee
Amplasament: Situat în inima Velden Bay, pe malul lacului, hotelul nostru dispune de camere confortabile şi de apartamente de hotel. Hotelul are plajă proprie pentru înot, dotată cu un colţ special dedicat copiilor - Kids‘ Beach – şi cu piscină de adâncime mică. Pe terasa însorită, oaspeţii noştri au la dispoziţie şezlonguri, umbrele şi cabine private, şi pot servi masa la restaurantul cu grădină de pe malul lacului, savurând priveliştea plăcută a lacului.
Camere-Apartamente: Camerele şi apartamentele confortabile, decorate cu rafinament, oferă tot confortul modern, precum şi plăcerea vederii către lac şi împrejurimile spectaculoase. Dotările moderne includ baie sau duş/WC, telefon, TV satelit, încălzire şi balcon. În restaurantul nostru à-la-carte, oaspeţii se pot delecta cu preparate din bucătăria internaţională, dar şi cu specialităţi autentice din regiunea Kärnten. Preparatele la grătar îţi lasă gura apă, iar bufetele reci şi calde sunt de-a dreptul delicioase, adăugând tuşele finale ale universului nostru culinar.
Activităţi: Hotelul se află la un minut de mers pe jos de centrul localităţii Velden, renumita staţiune de pe malul lacului. Vizitatorul este fermecat de „Fun Mile” şi se poate distra în cazinoul celebru în întreaga lume şi în magazinele cele mai în vogă. În plus, pe lângă întreaga gamă de sporturi acvatice, aici se poate practica skydiving, se pot urma cursurile şcolii de schi nautic din Velden şi se poate juca tenis sau golf pe terenurile locale.
Preţuri în Euro: Preţurile camerelor sau apartamentelor de hotel sunt cuprinse între 45,00 şi 90,00 euro pe persoană, pe zi.