***Strandhotel Leopold

A-9220 Velden am Wörthersee, Seecorso 18-24, Østerrike
Tel: +43 4274 2632
Fax: +43 4274 2269
E-Mail: office@strandhotel-leopold.at

Vennligst spør kun på tysk, engelsk, fransk eller italiensk

Kärnten

Feriested: Europa, Østerrike, Kärnten, Velden ved Wörthersee
Beliggenhet: Midt i Veldener Bucht [Velden -bukten], rett ved sjøen, ligger hotellet vårt med komfortabelt utrustede rom og hotellappartementer. Strandbadet som tilhører hotellet, med barnestrand og et område for dem som ikke kan svømme, har solterrasse med liggestoler, parasoller og private omkledningskabiner samt en sjørestaurant med hage der du kan sitte langs vannet.
Hotellrom-Appartements: Våre vakre og hyggelige, komfortable rom og appartementer med herlig utsyn mot sjøen og i praktfulle omgivelser, er moderne utrustet med bad eller dusj/WC, telefon, satellitt-TV, oppvarming og balkong. I á-la-carte-restauranten kan du velge blant internasjonale retter og ekte spesialiteter fra Kärnten. Kostelige grillretter og fremragende kalde og varme buffeer avrunder vårt kulinariske tilbud.
Aktiviteter: Det tar kun ett minutt å gå til sentrum i vårt kjente badested, Velden. Her vil ”fun-milen” med det verdenskjente kasinoet og shoppingmulighetene i de mest moderne boutiques begeistre deg. Ellers finnes det ved siden av alle muligheter for å drive med vannsport også fallskjermhopping og en vannskiskole i strandbadet i Velden samt tennis- og golfplasser i nærheten.
Priser i EURO: Hotellrom eller appartementer fra € 45,00 til € 90,00 per person per dag.