***Strandhotel Leopold

A-9220 Velden am Wörthersee, Seecorso 18-24, Oostenrijk
Tel: +43 4274 2632
Fax: +43 4274 2269
E-Mail: office@strandhotel-leopold.at

Aanvragen a.u.b alleen in het Duits, Engels, Frans of Italiaans

Karinthië

Vakantieplaats: Europa, Oostenrijk, Karinthië, Velden am Wörthersee
Ligging: Midden in de Veldener baai, direct aan het meer, bevindt zich ons hotel met comfortabel ingerichte kamers en hotelappartementen. Ons eigen strandbad met een kinderstrandje met poedelzone biedt u een zonneterras met ligstoelen, parasols en privé-kleedcabines, alsmede een meerrestaurant met theetuin aan het water.
Hotelkamers-Appartementen: Onze mooie en gezellige comfortkamers en appartementen met prachtig uitzicht op het meer en de heerlijke omgeving zijn modern ingericht met bad of douche/WC, telefoon, satelliettelevisie, verwarming en balkon. In ons á la carte restaurant heeft u de keuze uit internationale gerechten of echte Karinthische specialiteiten. Heerlijke grillgerechten en voortreffelijke koude en warme buffetten maken ons culinaire aanbod compleet.
Activiteiten: Op één minuut loopafstand vindt u het centrum van onze bekende badplaats Velden. Hier kunt u zich laten verrukken door de sprankelende Fun-mijl met het wereldvermaarde casino en de winkelgelegenheden in de meest moderne boetieks. Verder kunt u, naast alle watersportmogelijkheden, ook parachutespringen en is er een waterskischool in het Strandbad Velden, evenals tennis- en golfbanen in de nabije omgeving.
Prijzen in euro's: Hotelkamers of appartementen vanaf € 45,00 tot € 90,00 per persoon per dag.