***Strandhotel Leopold

A-9220 Velden am Wörthersee, Seecorso 18-24, Ausztria
Tel: +43 4274 2632
Fax: +43 4274 2269
E-Mail: office@strandhotel-leopold.at

Érdeklődését német, angol, francia vagy olasz nyelven várjuk

Karintia

Üdülőhely: Európa, Ausztria, Karintia, Velden am Wörthersee
Elhelyezkedés: Szállodánk a Veldeni Öböl közepén, közvetlenül a tónál található, komfortosan berendezett szobákkal és appartmanokkal. Gyermekpancsolóval és a nem úszók részére fenntartott szekcióval szolgáló saját szállodai strandunk napozóágyakkal, napernyőkkel, privát öltözőkabinokkal, valamint közvetlen tóparti kertvendéglővel áll az Önök rendelkezésére.
Szobák-Apartmanok: A szenzációs kilátással a tóra és a csodálatos környezetre néző néző komfortos szobáink és appartmanjaink modern felszereltségűek: fürdőszoba, vagy zuhanyzó/WC, telefon, Sat-TV, fűtés és balkon. Á-la-carte éttermünkben úgy nemzetközi fogásokból, mint eredeti karintiai specialitásokból választhatnak. Finom grillételek , vonzó hideg- és meleg büfféfalatok teszik gasztronómiai kínálatunkat kerekké.
Szabadidős tevékenységek: Sétálva egy perc alatt az ismert fürdőhely Velden centrumába érünk, ahol elkápráztatja Önöket a Fun-Meile világhírű kaszinója és a legmodernebb butikok által kínált schopping lehetősége. A fentieken kívül a vizisportok minden lehetséges változatán túl a siklóernyőzés, és a veldeni strandfürdő vizisí-iskolája, úgymint a közeli tenisz- és golfpályák is elérhetőek.
Árak (EUR) Hotelszobák ill. appartmanok 45,- E- tól 9O,- E-ig/fő/nap