***Strandhotel Leopold

A-9220 Velden am Wörthersee, Seecorso 18-24, Austrija
Tel: +43 4274 2632
Fax: +43 4274 2269
E-Mail: office@strandhotel-leopold.at

Molimo šaljite upite na njemačkom, engleskom, francuskom ili talijanskom jeziku

Koruška

Odredište: Europa, Austrija, Koruška, Velden na jezeru Wörther
Položaj: U središtu veldenskog zaljeva, na samom jezeru, nalazi se naš hotel s udobno namještenim sobama i hotelskim apartmanima. Naše vlastito kupalište s plažom za djecu i zasebnim dijelom za neplivače nudi Vam terasu za sunčanje s ležaljkama, suncobranima i privatnim kabinama za presvlačenje, te restoran s vrtom na samom jezeru.
Hotelske sobe/Apartmani: Naše lijepe i udobne komforne sobe i apartmani s prekrasnim pogledom na jezero nalaze se u veličanstvenom okruženju, te su moderno opremljene kupaonom ili tušem i WC-om, telefonom, satelitskom televizijom, grijanjem i balkonom. U našem a-la-carte restoranu možete birati između internacionalnih jela i izvornih koruških specijaliteta. Ukusna jela s grila te odlični hladni i topli buffet zaokružuju našu kulinarsku ponudu.
Aktivnosti: Nakon svega jedne minute hoda možete stići u središte našeg poznatog kupališta Velden. Ovdje će Vas oduševidi zabavna šetnica sa svjetski poznatim kasinom i shoppingom u najmodernijim buticima. Nadalje, uz mnogobrojne mogućnosti za različite vodene sportove tu je još skakanje padobranom, škola skijanja na vodi na plaži Velden, kao i u blizini smješteni teniski i golf tereni.
Cjenik - EUR: Hotelske sobe ili apartmani od € 45,00 do € 90,00 po osobi po danu.