***Rantahotelli Leopold

A-9220 Velden am Wörthersee, Seecorso 18-24, Itävalta
Tel: +43 4274 2632
Fax: +43 4274 2269
E-Mail: office@strandhotel-leopold.at

Kyselyt vain saksaksi, englanniksi, ranskaksi tai italiaksi

Kärnten

Lomapaikka: Eurooppa, Itävalta, Kärnten, Velden am Wörthersee
Sijainti: Korkeatasoiset huoneet ja hotellihuoneistot omaava hotellimme sijaitsee Veldenin poukaman keskellä suoraan järven rannalla. Hotellin oma uimaranta, jossa on lasten uimapaikka sekä alue uimataidottomille, tarjoaa terassin makuualustoineen, aurinkovarjoineen ja omat pukukopit sekä veden äärellä rantaravintolan istumamahdollisuuksineen.
Huoneet - huoneistot: Ihastuttavat näkymät järvelle ja muuhun ympäristöön tarjoavat mukavat huoneet ja huoneistot on kalustettu uudenaikaisesti ja niissä on kylpyhuone tai suihku/WC, puhelin, SAT-TV, lämmitys ja parveke. A´-la-Carte ravintolamme tarjoaa sekä kansainvälisiä että Kärntenin maakunnan erikoisuuksia. Maukkaat grilliruoat sekä kylmät ja lämpimät seisovat pöydät täydentävät kulinaariset tarjoukset.
Toimintamahdollisuudet: Muutaman kävelyminuutin päässä on tunnetun kylpyläpaikkakunnan Veldenin keskusta. Siellä Fun-Meile maailmankuuluisine kasinoineen sekä modernit putiikit shoppailumahdollisuuksineen saavat teidät riemuitsemaan. Vesiurheilun ohella on mahdollista kokeilla laskuvarjolentoa ja Veldenin rantauimalassa vesihiihtoa sekä pelata lähellä olevilla kentilla tennistä tai golfia.
Hinnat: Hotellihuoneiden tai huoneistojen hinnat € 45,00 - € 90,00 per henkilö ja päivä.