***Strandhotel Leopold

9220 Velden am Wörthersee, Seecorso 18-24, Østrig
Tel: +43 4274 2632
Fax: +43 4274 2269
E-Mail: office@strandhotel-leopold.at

Tysk, engelsk, fransk eller italiensk

Kärnten

Feriested: Europa, Østrig, Kärnten, Velden am Wörthersee
Beliggenhed: Vores hotel, som tilbyder komfortable, veludstyrede værelser og hotellejligheder, ligger midt i Velden-bugten, lige ned til vandet. I hotellets private strandbad, som også har en børnestrand og et område for ikke-svømmere, finder du en solterrasse med liggestole og parasoller, private omklædningskabiner og en fiskerestaurant nede ved vandet.
Hotelværelser og -lejligheder: Vores dejlige og hyggelige komfortværelser og -lejligheder, hvorfra du kan nyde den skønne udsigt over vandet og de flotte omgivelser, er moderne udstyret med bad eller bruser/wc, telefon, satellit-TV, varme og balkon. I vores á-la-carte-restaurant kan du nyde såvel internationale retter som ægte Kärntner-specialiteter. Lækre grillretter, samt kolde eller varme buffetter, runder vores kulinariske menu af.
Aktiviteter: Hotellet ligger blot et minuts gang fra den bekendte badeby Veldens centrum. Her kan du nyde ferien i det verdensberømte casino eller gå på shoppetur i de mest moderne boutiques. Herudover kan du dyrke alle former for vandsport, springe i faldskærm eller lære at stå på vandski i Strandbad Velden. Tæt på hotellet er der også mulighed for at spille tennis eller golf.
Priser i Euro: Hotelværelser og -lejligheder fra €45 til €90 per person og dag.