***Плажен хотел "Leopold" ("Леополд")

A-9220 Velden am Wörthersee, Seecorso 18-24, Австрия
Tel: +43 4274 2632
Fax: +43 4274 2269
E-Mail: office@strandhotel-leopold.at

Запитвания, моля само на немски, английски, френски или италиански

област Каринтия

Местонахождение: Европа, Австрия, област Каринтия (Kärnten), Фелден ам Вьортерзее (Velden am Wörthersee)
Разположение: Нашият хотел с комфортно обзаведени стаи и апартаменти се намира в средата на Фелденския залив, директно на езерото. Собствената плажна къпалня на хотела има детски плаж със зона за деца, които не умеят да плуват, и Ви предлага още слънчева тераса с кушетки, чадъри и частни кабини за преобличане, както и ресторант с градина с места за сядане до езерото.
Стаи/апартаменти: Нашите хубави, уютни и комфортни стаи и апартаменти с чудесен изглед към езерото и към прекрасните околности са обзаведени модерно с баня или душ и тоалетна, телефон, сателитна телевизия, отопление и балкон. В нашия ресторант с богато меню можете да избирате блюда от международната кухня и истински каринтийски специалитети. Нашата кулинарна гама се допълва с вкусни ястия на грил и превъзходен студен и топъл бюфет.
Възможности за развлечение: Само на една минута пеша се намира центърът на нашето известно курортно селище Фелден (Velden). Тук ще се въодушевите от милята на удоволствията със световно известното казино и пазаруването в най-модерни бутици. Освен това на плажа на Фелден има всякакви възможности за воден спорт, летене с парашут и училище за водни ски, а наблизо има също така игрища за тенис и голф.
Цени в Евро: Хотелски стаи или апартаменти от € 45,00 до € 90,00 на човек на ден.